Skolfakta

Antal: 20

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Föräldrarådsmöte

Hösten 2019 mötestider:

Återkommer om datum

Välkomna!

Minnesanteckningar föräldrarådet
    Minnesanteckningar kommer att finnas i Skolplattformen

• Interna styrdokument/planer

Långbrodalsskolan upprättar årligen en arbetsplan som inbegriper samtliga verksamhetsområden på skolan; förskoleklass, grundskola, mellanstadieverksamhet och fritidshem.

• Rektorsbrev

Rektorsberev finns numera i Skolplattformen

• Serviceteamet

Serviceteamet består av Skoladministration/Reception, IT-stöd, Skolbibliotek, Skolrestaurang och Vaktmästeri.

Vi som arbetar här är:

• Åk 5

• Åk 6

• Åk 4

• Pedagogik

Barnen lever i en föränderlig värld. De möter en mängd information och intryck.
    Vi vill ge barnen kunskaper och nycklar för att möta och hantera detta.

• Frånvaroanmälan

All frånvaro skall anmälas senast kl. 07.30 varje dag eleven är frånvarande. Du anmäler elevens frånvaro på:

• Åk F- 6

Detta textstycke är en pufftext. Pufftexten visas i pufflistningar där det länkas till denna sida.

• Om skolan

Långbrodalsskolan är en 3-parallellig F-6 skola belägen i södra Älvsjö.

Vi har under läsåret 2018-2019 drygt 600 elever och ca 80 anställda i tjänst.

Skolan leds av rektor Silva Carinci.

• Start

_______________________________________________________________________________________________